Introductie

Mijn naam is Dorien Sybenga en ik ben woonachtig in de Wieringermeer.
Sinds 1989 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, gezondheidscentrum "Happy Feeling".
Door persoonlijke ontwikkeling is mij heel duidelijk geworden dat ik met veel plezier en zorg mensen professioneel wil begeleiden.

Counselor

Door mijn beroep als counselor/coach krijg de je mogelijkheid om samen met je cliŽnten anders naar situaties te kijken. Daardoor ben je in staat om andere keuzes in je leven te maken. Keuzes die kunnen leiden tot een vrijer en gelukkiger leven.

Masseur

Ook masseren doe ik met veel plezier. Het is altijd dankbaar om te zien wat een massage voor iemand kan betekenen. Het resultaat dat iemand zich weer energieker, ontspannender en evenwichtiger voelt. Ik ben gecertificeerd sportmasseur, Touch-Pro stoel masseur. Ook verzorgen wij ontspannings shiatsu, hot stone en hydromed massages.
Voor mij is de combinatie van diensten zoals massage, sporten, counseling en dieetadviezen die ik aanbied de manier om aan de wensen van mijn cliŽnten te kunnen voldoen.

Het mooiste wat je kan overkomen is als een cliŽnt weer de balans heeft gevonden, zich beter is gaan voelen. Kortom weer lekker in zijn of haar vel zit. Ik vind het een voorrecht daar deel van te mogen uitmaken.